Ondersteboven

Heb je al kennis gemaakt met het fenomeen schuurwoningen… Of nog beter, heb je al kennis gemaakt met de schuurwoning type Ondersteboven.

Schuurwoning type Ondersteboven
Het klinkt misschien wat raadselachtig maar dit ontwerp is veel mooier en slimmer dan jij misschien zou denken! Net een tikje anders. Dat zit hem vooral in de indeling; op de eerste bouwlaag zijn de slaapvertrekken en eventuele berging en / of werkruimte. Op de verdieping onder de kap een woonruimte waar je kunt genieten van het mooie uitzicht. Aansluitend is er een terras onder de kap dat dankzij het vele glas en opslaande deuren vloeiend overloopt in de woonkamer.

Kavel
Dit type wil je laten genieten van het uitzicht of laat jou goed gebruik maken van een tuin op verschillende niveaus. Door de vele varianten Dwarskapper, Basic&traditioneel en Extra small past hij zich aan op elke kavel. Of de tuin nu groot of klein is of gericht op het zuiden of noorden de Ondersteboven voelt zich overal snel thuis.

Modellen:

Mooi resultaat door het hoger op te zoeken!

Schuurwoning "Hoogeloon" is ideaal voor als je wil genieten van het uitzicht. Daarom woon je tenslotte op de 1e verdieping. De woning is "gesloten" aan de voorkant (bij voorkeur de noordzijde) en "open" aan de achterzijde (bij voorkeur de zuidzijde). voor en achtergevel Op de begane grond aan de voorzijde is de entree en zijn de "natte ruimtes". De slaapkamers liggen beschut aan de achterzijde. Alle slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van openslaande deuren…

Ondersteboven van deze dijk van een schuurwoning!

Heb je al kennis gemaakt?Is het een dijkwoning? Is het schuurwoning? Ik zou zeggen het is een dijk-schuurwoning. Of nog beter het is een dijk van een schuurwoning. Een beetje vreemde eend in de bijt. Slapen gebeurt in het souterrain waardoor er onder de kap een heerlijke ruime living ontstaat. voor en achtergevel Een schuurwoningZoals elke schuurwoning is de hoofdvorm met zadeldak waarbij hier gekozen is om het dak grotendeels over te laten lopen in…