Je eigen huis bouwen

Je eigen huis bouwen. Oftewel catalogusbouw of liever systeembouw. Op je eigen kavel geheel een woning naar wens. Wie wil dat nou niet! Neem een onafhankelijk adviseur die jou objectief informeert over bijvoorbeeld de verschillende bouwsysteem, mogelijkheden, indelingen.

Ontwerp
De juiste indeling, zon inval, bouwsysteem en bouwer. Ik zie het als het uitdaging. Ik maak een compleet ontwerp voor. Maar wil je alleen nog eens nadenken over de verschillende ruimtes of ben je op zoek naar bijvoorbeeld een goede zolderindeling? Dan maak ik een ontwerp (check) voor je.


Keuken & Badkamer
Wat zijn jouw wensen en hoe vertaal je dit naar een ontwerp? Niet als onderdeel van het verkoopproces maar als ontwerpproces. Ik verkoop geen keuken / badkamer / apparatuur / sanitair maar een slim ontwerp dat bij jou (financieel) past en technisch uitvoerbaar is.

Bouwkundige mogelijkheden & verduurzamen
Voorkom keuzes waarvan je later spijt krijgt. Laat mij eens kijken naar je ideeën, je wensen, je plannen. Ik kom langs, luister naar je plannen en neem jouw huidige woning en woonsituatie kritisch in me op. Daarna informeer ik je over mijn bouwkundige bevindingen en geef je mijn advies met betrekking tot bouw van je nieuwe woning.Doe het zelf
Wil je helemaal zelf aan de slag voor je nieuwe woning maar kun je wel wat tips en trucs gebruiken? Volg dan een workshop.
Kijk op pagina “cursus aanbod” voor meer info.


Meer info
Nieuwsgierig naar de prijzen voor bovenstaande diensten? Hier vind je ze!
Wil je een prijsopgave voor jouw situatie of wil je meer info ontvangen over bovenstaande diensten & producten en de voorwaarde? Slim! Neem dan contact met me op.

Ik wil contact!

Eerdere ontwerpopgaven:

No Posts found.