Dwarskapper

Heb je al kennis gemaakt met het fenomeen schuurwoningen… Of nog beter, heb je al kennis gemaakt met de schuurwoning type Dwarskapper.

Schuurwoning type Dwarskapper
Het klinkt misschien wat onpersoonlijk en zakelijk, maar dit ontwerp is veel mooier dan jij misschien zou denken! Het is een prachtige woning met de eenvoud van een traditionele agrarische schuur maar dan net een tikje anders. Een hoofdvorm met een 90 graden gedraaid zadeldak zonder teveel detailleringen. Mooi door zijn eenvoud. Doordat de kap is gedraaid ontstaat er relatief veel ruimte onder de kap.

Kavel
Dit type zorgt ervoor dat je maximaal kunt genieten van de bovenverdieping(en) daarom is hij ook beschikbaar als ondersteboven variant. Ideaal dus als de bouwvoorschriften een relatief lage nokhoogte voorschrijven. Hij is perfect geschikt voor de bredere kavel. Met een achtertuin op het zuiden of noorden voelt de Dwarskapper zich helemaal thuis.

Modellen:

Mooi resultaat door het hoger op te zoeken!

Schuurwoning "Hoogeloon" is ideaal voor als je wil genieten van het uitzicht. Daarom woon je tenslotte op de 1e verdieping. De woning is "gesloten" aan de voorkant (bij voorkeur de noordzijde) en "open" aan de achterzijde (bij voorkeur de zuidzijde). voor en achtergevel Op de begane grond aan de voorzijde is de entree en zijn de "natte ruimtes". De slaapkamers liggen beschut aan de achterzijde. Alle slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van openslaande deuren…

Tiny schuurwoning

Heb je al kennis gemaakt?Heb je al kennis gemaakt met het fenomeen schuurwoningen… Of nog beter, heb je al kennis gemaakt met de schuurwoning die ik voor je kan ontwerpen? Hieronder nog een voorbeeld… Een schuurwoningDe naam klinkt misschien wat ongezellig en simpel, maar dit ontwerp is wederom veel mooier dan jij misschien zou denken! Een mooie compacte vorm. Met een oppervlakte van circa 50 m2 is het een echte Tiny House. Het is een…