Contact

Bouwen…….
Samen met jou en samen met vaste betrouwbare bouwpartners! Met bewezen kwaliteit. Wij ontwikkelen moderne aanpasbare schuurwoningen die zich onderscheiden in architectonische en bouwkundige kwaliteit. Betaalbaar design dus!

Financieel & juridisch….
Een aantal schuurwoningen op deze website zijn voorzien van een prijs. Hoewel deze vriendelijk geprijsd zijn door een slim ontwerp moet wel opgemerkt worden dat de prijzen en oppervlakte genoemd op deze website indicatief zijn, waarbij gestreefd is te komen tot een maximale afwijking van 10%. Wij werken volgens de algemene voorwaarden DNR 2011. Dit is ‘De Nieuwe Regeling 2011’ over de rechtsverhoudingen tussen opdrachtgever – architecten, ingenieur en adviseur. Wij werken met een stappenplan. Bij elke stap leggen we onze afspraken vast. Verder ga je nog geen enkele verplichting aan!

Nieuwsgierig….
Begrijpelijk Een kennismakingsgesprek is uiteraard gratis! Nieuwsgierig? Gedurende het gehele proces werken we samen. Dus laten we eerst eens kennismaken en kijken “of het klikt”. Maak daarom een vrijblijvende afspraak. Of wil je antwoord op je vraag? Vul dan onderstaande formulier in;

    Rechtstreeks contact kan ook:
    Via mail jeromebrands@schuurwoningen.info of telefonisch 06 – 37 38 25 45

    Onze gegevens
    www.schuurwoningen.info
    p.a. Raam 300 2801VT Gouda