basic & traditioneel

Heb je al kennis gemaakt met het fenomeen schuurwoningen… Of nog beter, heb je al kennis gemaakt met de schuurwoning Basic&traditioneel.

Schuurwoning type Basic&traditioneel
Het klinkt misschien wat ongezellig en simpel, maar dit ontwerp is veel mooier dan jij misschien zou denken! Het is een prachtige woning met de eenvoud van een traditionele agrarische schuur. Maar ook de indeling heeft zich al bewezen; een royale begane grond met daarboven de / extra slaapvertrekken. Een hoofdvorm met zadeldak zonder teveel detailleringen. Mooi door zijn eenvoud.

Kavel
Dit type wil bescheiden zijn en past goed in een omgeving met veel traditionele woningen. Op een traditionele rechthoekig kavel past deze woning perfect. Met een achtertuin (voornamelijk) gericht op het zuiden voelt de Basic&traditioneel zich het best thuis.

Modellen:

Tiny? Slimmer? Groot of klein? Schuurwoning Abeltjeshuis!

Schuurwoning Abeltjeshuis voelt als een schuur welke rechtstreeks uit het Groningse land is geplukt. Groningse nuchterheid in het gehele ontwerp. Hij is slimmer, groot in het klein zijn. voor en achtergevel Gewoon een grote dubbele deur aan de voor- en achterzijde. Zodat je ook aan de voorzijde volop kunt genieten van je kavel. Tactisch geplaatste ramen op de zijgevels en een dak vol zonnepanelen maken dit ontwerp compleet. Dit ontwerp kan goed als “nul op…

Jouw schuurwoning?

We maken graag een ontwerp op maat. Vraag naar de mogelijkheden! Ik wil contact!

Heb je al kennis gemaakt?

Heb je al kennis gemaakt met het fenomeen schuurwoningen… Of nog beter, heb je al kennis gemaakt met de schuurwoning die ik voor je kan ontwerpen? Hieronder een voorbeeld… Een schuurwoningDe naam klinkt misschien wat ongezellig en simpel, maar dit ontwerp is veel mooier dan jij misschien zou denken! Het is een prachtige woning met de eenvoud van een traditionele agrarische schuur. Een hoofdvorm met zadeldak zonder teveel detailleringen. Mooi door zijn eenvoud. Ideaal voor?In…